ÚSZÁS, VÍZILABDA, KUCORGÓ

Kis- Pingvin Kucorgó, fejlesztő:
1188 Budapest, Nemes utca 38.

Úszás és vízilabda edzések helyszíne:
Kastélydombi Uszoda, 1188 Nemes utca 56.
Gyáli Járási Tanuszoda, 2360 Tulipán utca 42.

+36 30 400 5129
kispingvinuszas@gmail.com

ÚSZÁS - VÍZILABDA - KUCORGÓ

Rólunk

Kedves barátunk!

2011-ben alapítottuk a Kis- Pingvin Úszó- és Vízilabda Előkészítőt azzal a céllal, hogy a mai rohanó világunkban ön és csapatfegyelmet valamint a játék és a közösség élményét adhassuk át a gyerekeknek, azt amit mi is átéltünk és átélünk a mai napig amikor átlépjük az uszoda küszöbét. Nem utolsó sorban szeretnénk egyfajta mozgáskultúrát állandósítani a gyerekek életében mely segít leküzdeni a napjaink fenyegető egészségügyi kockázatát az elhízást. Erre teremt ragyogó lehetőséget az úszás és a vízilabda, hiszen mint tudjuk a víz az éltető elemünk és örömünk. :) 

 

—6 éve vagyunk jelen a XVIII. kerületben
 
—Több száz gyermek, akik jelenleg is „KisPingvinek”

  - a gyermekek 90% XVIII. kerületi lakos

—10 fős tapasztalt fiatal csapat

  - edzők, gyógytornászok, támogatók

—Nagy sikerű háziversenyeken/táborokon vagyunk túl
 
—Magas szakmai szintű, következetes, megtervezett oktatás (állandóság!)
 
—Képzett oktatók (szakmai,pedagógiai,egészségügyi téren)
 
—Stratégiai-, partneri kapcsolat a POLO SC-vel és a Honvéddal
 

Hozzáértéssel tesszük mindezt hiszen az oktatásokat képzett szakmabeliek tartják akik nem csak a sport területésn adnak tanácsokat de ha kell akár védőnői szemlélettel is tudnak a szülők és a gyerekek nyelvén érteni és beszélni.

2015-ben létrehoztuk a Kis- Pingvin Kucorgót, egy helyet, ahol gyerekeink az élet más területein is fejlődni tudnak. Régebben problémát okozott, hogy milyen fejlesztőt ajánljunk Kis- Pingvinjeinknek, amiben maradéktalanul megbízunk. Így jött az ötlet, hogy létrehozzuk a Kucorgót, ahova tapasztalt konduktort, logopédust, kértünk fel, hogy segítsék a munkánkat, és a gyerekek fejlődését.

Egy olyan nyugodt környezetet álmodtunk meg, ahol a gyerekek mellett a szülők is felfedezhetik a mozgásuk örömét. Kezdetektől indulnak jóga, pilates foglalkozások és pedikűr, manikűr szolgáltatások is.

Emellett gondoltunk a legkisebbekre is, akik a szülőkkel együtt vehetnék részt baba-mama tornán, jógán, ringatón és kucorgós tornán.

"Kucorgó, egy hely, ahol a család minden tagja aktívan fejlődhet!"