ÚSZÁS, VÍZILABDA, KUCORGÓ

Kis- Pingvin Kucorgó, fejlesztő:
1188 Budapest, Nemes utca 38.

Úszás és vízilabda edzések helyszíne:
Kastélydombi Uszoda, 1188 Nemes utca 56.
Gyáli Járási Tanuszoda, 2360 Tulipán utca 42.

+36 30 400 5129
kispingvinuszas@gmail.com

ÚSZÁS - VÍZILABDA - KUCORGÓ

Karácsony Kis-Pingvin módra

2017.12.18 11:58

2017.12.17-én, immáron harmadik éve került megrendezésre a XVIII. kerületi adományozásunk. A Védőnői hálózat közreműködésével idén 32 családnak segítettünk szebbé tenni a karácsonyát.

Természetesen idén is szuper hangulatban telt az eseménysorozat. Ilyenkor, a karácsony előtti hétvége csak a Kis-Pingvineké és szüleiké. Rendszerint szombaton tartjuk a félévzáró úszóversenyünket, amikor is az ifjoncok megmutathatják mennyit fejlődtek nyár óta.

Vasárnap már a jótékonyságé a főszerep. Az összegyűjtött felajánlások szép számmal gyűltek a hetek során. Az érintett családoknak jutott bőségesen tartósélelmiszer, édesség, szaloncukor és sok-sok játék is. Ezen a délutánon, amíg a szülők lázasan csomagolták a dobozokat, addig a gyerekek képeslapokat, kísérőkártyákat gyártottak az ajándékokhoz. Meglepetés vendégként Leimeter Dóra, Universiade ezüstérmes vízilabdázó tartott motivációs előadást a feltörekvő tehetségeknek. Mint ahogy már többször inspirálta és mutatott példát a csapatnak Melinda húga, Menczinger Kata és válogatott csapattársa, Gurisatti Gréta is. Év közben amikor idejük engedi rendszeresen meglátogatnak minket.

Miután elkészültek a képeslapok, és az összes doboz karácsonyi csomagolást kapott, az egyesületünkben sportoló gyermekek lelkes szülei segítségével minden egyes családnak azonnal ki is szállították az adományokat. Ebben az évben annyi felajánlás érkezett, hogy a kerületi Anyaotthonba, valamint a Máltai Szeretetszolgálathoz is jutott rengeteg hozzájárulás.

Ezúton szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki segítségünkre volt. Jövőre folytatjuk!