ÚSZÁS, VÍZILABDA, KUCORGÓ

Kis- Pingvin Kucorgó, fejlesztő:
1188 Budapest, Nemes utca 38.

Úszás és vízilabda edzések helyszíne:
Kastélydombi Uszoda, 1188 Nemes utca 56.
Gyáli Járási Tanuszoda, 2360 Tulipán utca 42.

+36 30 400 5129
kispingvinuszas@gmail.com

2020 - 250 KM, 250 Kis-Pingvinért, jótékonysági úszás

MEGVAN A 250 km! Elképesztő, libabőr! 25 gyerek csodát tett, és nincsenek szavak. De...még úsznak tovább, nem akarnak leállni...❤️

-------------------------------------------------------------------------------------------

Hatalmas cél, 250 gyermek sportolásáért.

Idén, egy újabb jótékony cél érdekében száll vízre a Pingvin közösség. Sok család került nehéz anyagi helyzetbe, a válság hatásai miatt. Sokan nem engedhetik meg maguknak, hogy a gyermeküket nyári táborba küldjék, ahogy a szeptemberi úszó/vízilabda edzések látogatásának feltételeit (bérlet, úszó felszerelés) is nehéz lesz sokaknak előteremteni.
Júliusban 25 Kis-Pingvin, úszók és vízilabdázók vágnak neki a Lupa tónak, hogy több mint 20 órán keresztül ússzanak, összesen 250 kilómétert. Cél az, hogy az úszás közben felhívják a figyelmet arra, hogy a mozgás öröm, és hogy az utánpótlás is képes nagy teljesítményre. A felkészülés és az úszás során a csapat szeretne 3.000.000 Ft-ot összegyűjteni, ez az összeg biztosítaná azt, hogy nehezebb helyzetben lévő gyermekeknek se kelljen felhagynia kedvenc sportjával.

-------------------------------------------------------------------------------------------

Hogyan támogathatod a Kis-Pingvineket?

- Bármekkora összeggel támogathatod a céljainkat, ha ide utalsz:
Kis-Pingvin Sportegyesület, bankszámlaszám: 11702012-21448643. Megjegyzésbe írjátok be: „Hajrá250!”

- Júliustól vásárolhatsz a XVIII. kerület több pontján támogató képeslapot, mellyel 500 Ft-tal támogatod a Kis-Pingvinek sportolását. A képeslapot árusító helyeket a www.kispingvin.hu oldalon találod majd.

- Ha cégként támogatnál minket, arra is van lehetőség. Egész évben, számtalan aktivitáson tudjuk megjeleníteni a támogatóink logóit, többek között vízilabda csapataink és úszóink felszerelésén. Anyagi és termék támogatásokat is hálás köszönettel fogadunk!

 

 

ÚSZÁS - VÍZILABDA - KUCORGÓ