ÚSZÁS, VÍZILABDA, KUCORGÓ

Kis- Pingvin Kucorgó, fejlesztő:
1188 Budapest, Nemes utca 38.

Úszás és vízilabda edzések helyszíne:
Kastélydombi Uszoda, 1188 Nemes utca 56.
Gyáli Járási Tanuszoda, 2360 Tulipán utca 42.

+36 30 400 5129
kispingvinuszas@gmail.com

ÚSZÁS - VÍZILABDA - KUCORGÓ

2017 Karácsonyi Úszóverseny

2017.12.17-én, szombaton megrendeztük félévzáró úszóversenyünket. A XVIII. kerületi Kispingvinek apraja-nagyja tiszteletét tett az eseményen, s örömmel jelentjük mindenki katonásan helyt állt. Elsősorban felavattuk újdonsult nagypingvinjeinket. Szarka Ricsi a partól indította a futamokat, Barak Ricsi és Beke Máté pedig vízre is szállt. Miután készségesen segítették a nudli futamot, a középhaladó és haladó csoportjaink mutatták meg mennyit fejlődtek nyár óta.

Az izgalmakat tetőzve a végén össznépi váltóban lehetett a gyerkőcöknek szurkolni. Az agancs úszás nagy sikert aratott, bár nem volt könnyű feladat a kobakon tartani a rénszarvakat.

Állandó beugrósunk, Bálint Rebi először csak ingoknítóban (pingvin jelmezben) volt mersze járni-kelni, de aztán természetesen részt vett az oktatók közötti versenyben, amit meg is nyertek Fanni nénivel.

Fél évvel ezelőtt indítottuk útjára Vándor Serlegünket, ami annak a Kis-Pingvinnek jár, aki nemcsak a vízben, de az iskolában is nagyon jól teljesít. Nyáron ezt Szijjártó Luca tudhatta magáénak, ő adta tovább. Idén pedig Hajas Lilient jutalmaztuk meg. Jó tanulmányi eredményéért, legtöbb edzésen való részvételéért, kitartó és szorgalmas munkájáért.

Legyél Te a következő, aki elnyeri a Vándor Serleget!